Ohhoh, aika vierähti ihan huomaamatta ja nyt ollaan enää viikon päässä ensi tapaamisesta. Anteeksi, että nukahdin kesken kaiken - hätyytelkää vain vaikka sähköpostilla jos näin tapahtuu joskus toistekin.

   Kiva jos mahdollisimman monelle sopisi tuo alustavasti puhuttu päivä!

   lauantai 20.12.
   klo 14.00 alkaen (vaihto alkaa klo 14.30)
   kortteliravintola Kerttu, Läntinen Pitkäkatu 35, Turku

   osanottajat: (7) alice, millam, manumiina, gunilla, marianne, tetra, jamppa
   ei: Arja L, kata, jaana
   ehkä: ansku + vieras, kotilaiska

   Korttien aihe on tällä kertaa vapaa. Tuo kortteja ainakin yhtä monta kuin on osanottajia, mutta korttien puutekaan ei ole esteenä, tule vain vaikka katsomaan ja tapaamaan muita!
   Tuon uusia atc-aiheisia lehtiä mukanani, sekä jokaiselle syksyiseltä amerikanmatkaltani pätkän punchinellaa. Jos haluat kokeilla sen mahdollisuuksia heti, voit varata mukaan korttipohjia tai jotain paperia, chalkseja, sabluunavärejä, maalia tai suihkevärejä niin voidaan heti kokeilla.


   Muuta ohjelmaa ei tällä kertaa olisi, ellei... Miltä kuulostaa "a la carte-kortti"? Siis kortti, joka tehdään "tilauksen mukaan", paikan päällä.
   Leikkaa kirjasta tai lehdestä kolme hassua, hauskaa, romanttista, outoa tai mietityttävää lausetta ja tuo ne mukanasi. Ota myös mukaan pieni kokoelma itseäsi miellyttäviä kuvia, ja muuta tilpehööriä, sekä korttipohja ja liimaa, ehkäpä leimasimiakin makusi mukaan.

   Tehtävänä on vaihtaa lauseita vastapäisen henkilön kanssa, valita niistä yksi ja tehdä siihen lauseeseen sopiva kortti. Lauseen ei tarvitse pysyä kokonaisena, vaan siitä voi poimia ne itseä eniten miellyttävät sanat.
   Loput kaksi lausetta tehtäisiin kotona seuraavan kerran vaihtokorteiksi.

   Vai halutaanko jättää tekemiset tällä kertaa väliin?  Edit> enemmistö tuntuu puoltavan korttien tekoa. Vaikket haluaisi tällä kertaa osallistua itse tekemiseen, voisit ottaa silti vaihtolauseet mukaan, niin saat itsellesi ensi kerraksi uusien korttien aiheet.

   Muuta ei nyt sitten. Toivon että mahdollisimman moni pääsee joulunaluskiireistä huolimatta. Tai ehkä juuri siksi?

EDIT> pöytä tilattu 8-10 hengelle klo 14.00, nimellä atc-foorumi. Tilaus otettiin tällä kertaa kysymyksen keralla, että kai me syödään?