Toukokuun vaihtopäivä on lauantai 16.5.

EDIT! Pöytä varattu ATC-foorumin nimellä 14.00-17.00

paikka: Kortteliravintola Kerttu, Läntinen Pitkäkatu 35, Turku (asemien välissä)

aika: alk klo 14, vaihto alkaa klo 14.30

Korttien aiheitahan olivat: ammatit, violetti, ja kirjan sisällöstä kertovat kortit. Toki muunkinlaisia saa tehdä jos nämä eivät oikein innosta.

Kortteja varataan taas miel. muutama enemmän kuin on osanottajia, jotta viimeiselläkin vaihtoparilla olisi mahdollisuus valita. Mutta ketään ei käännytetä pois vaikkei kortteja olisikaan kuin muutama. Kaikki siis mukaan, uudet ja vanhat, pitkään harrastaneet tai vasta atc-korttien saloihin tutustuneet! Vaikkapa vain kuunteluoppilaaksi...

Ohjelma:

Vaihdon jälkeen on ohjelmassa tuumaisten eli inchien tekoa. Jos et ole ikinä tehnyt niitä, tässä muutama linkki.

Mukaan tarvitset hieman pahvia tai 9 kpl valmiiksi leikattuja tuumaisia. Tuumaisen koko on 2.54 x 2.54cm. Tuon mukanani tuumamittaisen leikkurin, joten ne on mahdollista leikata täsmämittaan paikan päälläkin.

Lisäksi tarvitset taustapapereita, pieniä kuvia, leimasimia, leimasinväriä, mahd. tusseja, sanoja, kirjaimia, killukkeita - eli kaikkea millä haluat tuumaisesi koristella. Lisäksi myös liimaa ja sakset.

Tuumaisten taustaksi tarvitset 9.5.x 9.5cm kokoisen pahvin tai tukevan paperin. Se koristellaan erikseen tuumaisiin sopivaksi.

Valmiit tuumataulut näyttävät tältä (ks. linkki)

Kun kaikki ovat tehneet tuumaisensa, yksi jätetään itselle ja muut kahdeksan menevät nimmarilla varustettuina toisten osanottajien tauluihin. Osanottajamäärästä riippumatta siis jokainen lähtee kotiin tuumataulun kanssa, joka on valmis ripustettavaksi vaikka seinälle.

Osanottajat:

joo: alice, marianne, tetra, jossu, manumiina, gunilla

ei:

ehkä:

Nyt hopi hopi ilmoittautumaan, että tiedän pian minkä kokoisen pöydän tilaan meille!