Tapaamme jälleen Kortteliravintola Kertussa, Läntinen Pitkäkatu 35, Turku.

Aika: lauantai, 15.8.2009 alk klo 14 (vaihto alkaa klo 14.30)

Aiheiksi valittiin tällä kertaa:

* inchie eli tuumainen (jolle oma vaihtonsa)

* 10x10cm kortti, jonka pinta jaetaan neljään osaan. Aiheena on Vuodenajat, eli korttiin tulee jokaisesta vuodenajasta siis jotakin.

* ATC-korttien aiheet ovat:

  • ruskea
  • hattu
  • postimerkkipää (postimerkki, jossa on pää sekä ruumis jostain muualta) Jos et löydä sellaista, pyydä alicelta.

Kiva kun on vähän erilaista vaihtoa tällä kertaa! Varaa ATC-kortteja ja tuumaisia muutama enemmän kuin osanottajia. Vuodenaikakorteista emme erikseen sopineet, mutta niitä olisi vain yksi.

Ohjelma

Tällä kertaa teemme jälleen atc-pohjia vesiväreillä, sekä uudella tekniikalla, kahvimaalauksella. Kyseessä on suuren suosion saavuttanut Arkkivaihto, josta kaikki eivät edellisellä kerralla päässeet osalliseksi. Toivottavasti nyt!

Tuo mukanasi:

pensseli, vesiväripaperia, vesivärit, vesikippo, rätti, sanomalehti alustaksi, sakset, osoitteellasi varustettu A4 kirjekuori, ja rahaa.

Jos tykötarpeita ei taloudestasi löydy, tuo vain vesikippo, rätti ja sanomalehti, sakset (ja tietysti kirjekuori) . Alice ottaa mukaan ylimääräisiä pensseleitä, papereita ja värejä. Tetra lupasi tuoda murukahvin.

Maalatuista arkeista leikataan kauneimmat osat atc-pohjiksi, jotka alice sitten ottaa mukaansa, kopioi, ja lähettää kaikille osanottajille. Näin saat monta arkillista uusia atc-pohjia käyttöösi, ja taatusti sellaisia joita ei maailmalla tupsahda vastaan!

Osanottajat: alice k., tetra,

ehkä: gunilla, manumiina

ei:

Ilmoittaudu kommentteihin, tai lähetä alicelle sähköpostia. Tervetulleita ovat kaikki, nuoret ja vanhat, uudet ja vanhat, konkarit ja vasta asiaa harrastamaan aloittelevat!

PS. Lisäsin kirjoituksen ja kuvia meidän tuumaistempauksestamme. vieritäpä ruutua hieman alaspäin... Hienoja ovat!