hei kaikki!   TEKSTIÄ EDITOITU, kannattaa lukea kaikki uudelleen...

Vihdoinkin olemme löytäneet yhteisen nimittäjän monimuotoiselle sakillemme. Viime hetkellä tuli soppaa hämmentämään työpaikkani, joka "pyysi" - siis vaati - minua tulemaan lauantaiksi töihin. Pääsen tosin jo klo 14, eli ryntään kieli vyön alla vaihtoon. Syökää ja turiskaa te muut rauhassa sillä aikaa. Vaihto lienee ohi jo klo 15.30, joten jokainen ehtii vielä iltamenoihin.

  • lauantai 16.10 klo 13.30 alkaen (vaihto alkaa 14.15)
  • Kortteliravintola Kerttu, Läntinen Pitkäkatu 25, Turku
  • vaihdamme Turku-aiheisia kortteja, muutkin aiheet tervetulleita
  • materiaalivaihto uudella tapaa

osallistujat: alice, gunilla, manumiina, kotilaiska, tetra

Kimppa-askartelua ei tällä kertaa ole, jotta aika ei venyisi ja illaksi muuta suunnitelleet ehtisivät rientoihinsa. Sen sijaan toteutamme materiaalivaihdon uudella tapaa:

Jokainen panee ylimääräiset askartelutilpehöörinsä neljään kasaan ja lakaisee kasat kirjekuoriin. Kuoriin voi panna osallistujan nimen (etenkin jos tietää jo etukäteen mistä toinen ilahtuisi) Mutta ei tietenkään tarvitse!  Kuoriin voi sujauttaa myös leimattuja kuvia. Repikää siitä - tyylillä on jo vaihdettu, muistaakseni juuri tetrahan keksi tämän kuorivaihdon. Kiitos hyvästä ideasta!

Seuraavan kerran aiheesta... Haluaako joku keksiä aiheen ja varustaa osanottajat sen aihepiirin materiaalilla (kuten nyt näissä Turku-korteissa)? Ilmoita kommenteissa tai suoraan sähköpostilla :-)  Jos tämä tuli liian äkkiä, ei hätää, minulla on valmis aihe materiaaleineen jo mietittynä.

Kun nyt vaihdon ajankohta on venynyt ja paukkunut, ja ollaan jo pitkällä syksyssä, miten olisi ylimääräinen aihe niille, joille Turku pursuu jo korvistakin ulos? Syksyiset värit, syksyn lehdet, omenasato, lähestyvä Halloween oranssine kurpitsoineen ja noidankattiloineen... tee muutama värikylläinen, syksyä pullisteleva kortti joukon jatkoksi jos aikasi suinkin antaa myöten.