Askartelutavaravaihto sujui oikein mallikkaasti. Lähdimme kaikki rikkaampina kuin tulimme, runsas tavara vaihtoi omistajaa ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Seuraava vaihto on ihan pian. Tämä onkin siitä erilainen vaihto, sillä tähän ei tarvitse tehdä yhtään korttia.

Vähän jo hahmotelinkin sitä aikaisemmissa kokouksissa, ja tällaiselle tuntui olevan tilaus.

"Tyylinvaihto"                                                                                         Kun on jonkin aikaa atc-kortteja ja -vaihtoja harrastanut, on ehtinyt jo tyyli muutua. Ensinnäkin se oma tyyli. Alkuaikojen (ainakin minulla huolimattomista) korteista alkaa tulla hienostuneita ja huolella tehtyjä, kaikki aiheet ei enää kiinnosta, joku väri tai tekotapa alkaa tökkiä ... lyhyesti, oma tyyli on alkanut muuttua.

Nyt järjestämme vaihtajaiset, joissa on lupa uusia tyyliänsä ja kokoelmiansa. Varsinkin nettivaihtoringeissä käy usien niin, että vaikka saa omien lähettämiensä vastineeksi ihan kivoja kortteja, ne eivät välttämättä istu omaan tyyliin tai sovi juuri nyt kiinnostaviin keräyskohteisiin. Sekä vaihtokorteista että tietyntyylisistä omista korteista voi olla aika luopua.

Vaihto tapahtuu näin: Tuo kaikki korttisi, jotka haluat vaihtaa. Ne voivat olla kenen tahansa tekemiä, ei siis pelkästään sinun omiasi. (Huom. Pane takapuolelle pieni lappu, jotta lopuksi tunnistat omasi.) Jokainen asettelee korttinsa tilkkutäkiksi pöydälle, sitten arvomme vuorot, ja jokainen saa vuoronperään poimia joukosta ne, jotka haluaa omiensa tilalle. Eli saat niin monta kuin tuot. Jos et löydä sopivia, viet loput omat korttisi jälleen mukanasi (siksi nimilappu takana).

(Itse ainakin haluaisin saada jotain omia vanhoja korttejani vaihdetuksi takaisin...)

Tämä vaihto on nopea, ehdit vielä ystävänpäivän illanviettoonkin!

 

paikka: KERTTU, Läntinen Pitkäkatu 35, Turku (asemien välissä)

aika: lauantai, 14.2.2009, alk. klo 14 (vaihto alkaa klo 14.30)

 

osanottajat: alice k, tetra, gunilla

ehkä: kotilaiska

ei: marianne

 

Lisäksi Ystäväyllätysvaihto: Tee kortti vapaasta aiheesta käyttäen punaista ja/tai pinkkiä. Arvomme ne jokaisen osanottajan kesken!

Ilmoittaudu kommenteissa tai suoraan alicen sähköpostiin. Seuraava vaihto on la 14.3. - merkkaa muistiin!